3 svar
159 visningar
Affe Jkpg 6796
Postad: 12 sep 2020 Redigerad: 12 sep 2020

Moderatorers inställning till tramsinlägg

Smutstvätt, moderator: Affe Jkpg och xxxx, detta är en tråd om tryck på grundskolenivå som, givet frågeställningen, tycks handla om en mycket grundläggande frågeställning om hur tryck fungerar. Huruvida det finns tryckskillnader i ett hydraulsystem är knappast relevant för trådstartaren, och inte för tråden i övrigt heller. Om ni vill diskutera detta är ni varmt välkomna att starta egna trådar, alternativt diskutera frågan via PM. Er diskussion kommer inte att hjälpa trådstartaren att få ett svar på sin fråga. Dessutom vill vi att ni håller en mycket trevligare ton i fortsättningen, i alla era trådar. /moderator.

Jag har på senaste tiden blivit utsatt för kommentarer på flera av mina inlägg, som jag betraktar som trams, barnsligheter och t.o.m. avsiktlig desinformation. Jag har varken energi eller lust att skriva välformulerade svar på dessa inlägg, men försöker ändå kortfattat bemöta felaktigheterna. Jag har ingen som helst avsikt att diskutera med dessa personer i deras egna trådar eller via PM. Däremot känner jag att trådförfattarna (eleverna), ska förses med någorlunda korrekt information. Antagonisterna är envisa, varför trådarna snabbt får mängder av meningslösa och mer eller mindre undermåligt formulerade kommentarer. Jag har inte fått något stöd från moderatorhåll, utan får upprepat anmärkningar om att jag kunde haft en trevligare ton.

Aerius 444
Postad: 12 sep 2020

Affe Jkpq.

Du har nästan 7k inlägg, verkar vara högutbildad och kunnig. Varför är det så himla svårt för dig att ta åt dig av moderatorerna att ha en trevligare ton, korta trevliga inlägg. Det finns ingen som tjänar på att du häver ur dig otrevliga kommentarer om forummedlemmar. Jag tror du kan ha ett viktigt budskap när du svarar på trådar. Det räcker dock inte med ett viktigt budskap det måste paketeras snyggt också för att nå fram.

Qetsiyah 4546
Postad: 12 sep 2020

Jag tycker inte att affes ton var dålig i tråden om tryck, moderatorerna verkar blanda ihop otrevlig med engelskans salty som närmast översätts till bitter eller syrlig. Om man inte ens får uttrycka sånna känslor så blir PA på tok för sterilt. 

Däremot så kan man väl låta bli att bli salty alltför snabbt tycker jag? I naturvetenskap och i synnerhet matematik vilar vi alltid tryggt, det finns alltid ett rätt svar. Om diakussionen är saklig kommer den leda dit. 

Först och främst, om ni vill fråga eller diskutera modereringar finns det en tråd för detta. Om ni vill diskutera vilka förhållningssätt som är lämpliga och olämpliga, finns det en tråd för det. Om ni vill överklaga en tillsägelse, varning eller en avstängning, skicka ett PM till någon av oss moddar (alternativt maila till pluggakuten@mattecentrum.se). Denna tråd bryter mot regel 8.1, och därför låses den nu. /moderator

Tråden är låst för fler inlägg

Close