4 svar
17016 visningar
Karlsson är nöjd med hjälpen
Karlsson 10 – Fd. Medlem
Postad: 3 feb 2021 11:48

Muntlig examination Hermods - någon med erfarenhet?

Hej,

 

Då nationella proven är inställda i vår kommer jag att få ha muntlig examination. Jag tycker det känns svårt att föreställa mig hur det kommer att bli. Tänker att det är enklare att se en uppgift framför mig än att någon säger uppgiften. 

Är det någon här som kan berätta sina egna erfarenheter och möjligtvis har tips att dela med sig av? 

Tack på förhand :)

Russell 379 – F.d. Moderator
Postad: 3 feb 2021 15:54

I den här och den här tråden finns lite allmän info om hur Hermods examinationer brukar gå till och vad som kan vara bra att tänka på.

Karlsson 10 – Fd. Medlem
Postad: 3 feb 2021 18:28

Tack för svar @Russell. Jag har läst dom. Kommer också ha muntlig examination i Kemi och Biologi. Men det är själva matten jag tycker känns knepig att ha muntligt och inte kunna se uppgiften. 

Russell 379 – F.d. Moderator
Postad: 3 feb 2021 18:40

Du får en uppgift som du får skriva av eller ser på skärmen och sedan har du en liten stund på dig att sitta med penna och papper och lösa den. När du har uppgett ditt svar på den så får du en ny uppgift osv.

Dante3854 1
Postad: 12 maj 2021 14:28

Läraren gav mig 5 stycken uppgifter att lösa.  
3 uppgifter på E nivå och två på C nivå (siktade på C). Samtliga uppgifter var med en twist, svaren var inte samma som uppdragen men lösningen ungefär den samma. Fick använda formelblad, grafräknare, papper och penna. När jag hade räknat klart så sa jag bara svaret och läraren sa om det var rätt eller fel direkt. 
Har man bara förstått vad man har gjort på uppdragen så är det inga problem =) 

Svara Avbryt
Close