3 svar
171 visningar

Om du har upplevt problem med inloggning.

Hej Pluggakutare! 

Vi har under de senaste veckorna uppdaterat vårt medlemssystem för att underlätta det administrativa arbetet bakom kulisserna. De senaste dagarna har vi hört av några användare att det finns problem med att logga in, och att man blir utkastad när man försöker starta och skriva i trådar. 

Detta är en bugg vi jobbar hårt på att lösa, och vi hoppas att problemet ska vara löst snart. Tills dess vill vi bara försäkra alla som blivit utkastade eller som inte har kunnat logga in de senaste dagarna att ni inte har gjort något fel eller blivit avstängda från forumet. Upplever ni problemen som är beskrivet här så kontakta gärna oss på pluggakuten@mattecentrum.se.

Vi beklagar att det har blivit såhär, och hoppas att det snart är löst! 

Med vänliga hälsningar 

Pluggakutens administratörer och moderatorgäng.

ConnyN 896
Postad: 9 jan 2019

Jag har inte kunnat logga in på mobilen, en Iphone SE, sedan före jul, men nu gick det bra härom dagen. Skillnaden mot tidigare är att nu ligger jag kvar inloggad när jag öppnar appen. Vilket är praktiskt för min del. Så har det hela tiden fungerat på en läsplatta och datorn.

Tack för allt vad ni gör!!!

Affe Jkpg 4843
Postad: 20 jan 2019

Jag har återigen, från fredagen den 18/1, blivit  upprepat utloggad , när jag försökt svara på trådar.

Kajsa 759 – F.d. Moderator
Postad: 22 jan 2019

Lite uppdatering:

Vi har fortfarande problem med inloggningsfunktionen och att vissa blir utloggade. Vi ber om ursäkt och beklagar att detta har inträffat. Vi tar detta på stort allvar och jobbar på att lösa det så snart som möjligt.

Ni får gärna kontakta oss på Mattecentrum på pluggakuten@mattecentrum.se om ni upplever problem.

Svara Avbryt
Close