8 svar
129 visningar
Balanciz 5
Postad: 3 aug 18:59

Reserv på Biologikandidaten

Någon som har någon erfarenhet utav Linköpings universitet och reservantagning?

Har för nuvarande

Reserv 6 : HP

Reserv 6 : BII

Känner mig rätt så körd faktist men kan inte hitta någon information om hur deras reservintag brukar se ut och syv som jag mejlade och frågade sa att hon inte var säker x)

Fermatrix 7841 – Fd. Medlem
Postad: 3 aug 19:50 Redigerad: 3 aug 19:54

Var det första eller andra urvalet du blev 6 i reserv? 

Balanciz 5
Postad: 4 aug 11:49

Urval 1 var jag reserv 8 

Urval 2 blev jag Reserv 6 

Men dem har överintag i urval 1 och från vad jag såg verkade det som typ 16 personer tackade nej och dem har 36 platser så 2 till öppnades upp i urval 2 efter många tackade nej 

Det är inte orimligt att du fortfarande får en plats, men var beredd på att du kanske inte får det.

Balanciz 5
Postad: 5 aug 14:26

Inte omöjligt men jag försöker nog att inte hoppas på för mycket känns lite dystert x) Iår av alla år så ökade antagnings poängen i HP från 0,80 förra året till 1.10 jag trodde jag var säker på 0.95 men skulle pluggat hårdare men gjorde samtidigt klart behörighet och hade 8 kurser samtidigt så det blev för mycket på 6 månader!

Balanciz 5
Postad: 5 aug 15:00

Den 15 augusti till typ 2 veckor fram är reservuppringningen så jag får bara hålla tummarna under den tiden antar jag! Men jag e nog beredd på att inte få studera i år 

Om du inte kommer in - kolla om du istället kan bli antagen till någon fristående kurs som du sedan kan tillgodoräkna dig i din kandidatexamen.

Balanciz 5
Postad: 5 aug 19:56 Redigerad: 5 aug 19:59

Det är tyvärr redan något jag kollat på och finns ingen fristående kurs på universitetet som jag kan gå för att tillgodoräkna. Jag var också för ''fast'' på studieort så sökte inte på andra platser förens sen anmälan öppnade upp så står som reserv 9 i karlstad för biologikandidaten dem har där. 

Jag har kommit in på en grundkurs i psykologi i linköping men inte säker på om jag ska gå den eller bara skippa universitet iår och plugga HP.

De ända jobbiga där e ju att jag e 25 känns som jag typ skjuter upp livet massor av att inte påbörja universitetslivet sitter fast hemma och kommer ingenstans i livet. Även om jag ''suttit fast'' så här länge för jag gått igenom en del medicinskt och äntligen är frisk.

25 är absolut ingen ålder, så känn inte någon stress över det. När jag pluggade till civilingenjör fanns det flera stycken som var en bit över 30 år. Du får göra det bästa av situationen helt enkelt, att plugga extra för att få ett bättre resultat på HP låter som en bra plan. Sen finns det ju inget som hindrar dig att börja smygplugga, t.ex. kan du beställa hem kursböcker så att du är bättre förberedd när du väl blir antagen.

Svara Avbryt
Close