10 svar
190 visningar
Messi05 324
Postad: 28 jan 19:39 Redigerad: 28 jan 20:08

Ska hålla en egen idrottslektion

Har ni några idéer till vad man kan göra på lektionen?

Flyttar tråden från Övriga ämnen/Om skolan till Fler ämnen/Idrott och hälsa. Det står i Pluggakutens regler att du skall lägga tråden i rätt forum. Det står också att du skall visa hur du  har försök själv -  det har vi sagt till dig många gånger. Om du fortsätter ignorera Pluggakutens regler riskerar du att bli avstängd igen. /moderator

Med tanke på ditt nick - fotboll?

Messi05 324
Postad: 28 jan 20:31

Vad menar med försköt själv, det finns inget att lösa. Jag vill få ideer från er. Tänk lite innan du skriver något

Vad har du tänkt själv? Det är onödigt om vi kommer med en massa förslag som du redan har tänkt på och tycker att de är usla idéer. 

Vad tyckte du om min idé?

Messi05, läs regel 2:1 och se till att följa den! /moderator

Messi05 324
Postad: 28 jan 21:10

Jag vill inte ha fotboll, jag vill ha en massa idéer för att jag har inte tänkt på allt. 

Messi05 324
Postad: 28 jan 21:11

Varför måste du hela tiden tjafsa, du borde hjälpa till istället

Laguna 14551
Postad: 28 jan 21:16

Du har inte tänkt på allt. OK, men har du tänkt på nånting alls?

Messi05 324
Postad: 28 jan 21:48

Jag gillar att springa, friidrott men jag kommer inte på hur man kan göra det på en idrottslektion 

Messi05 skrev:

Varför måste du hela tiden tjafsa, du borde hjälpa till istället

Det är min uppgift som moderator att försöka hålla lite ordning. Följ reglerna i stället för att "tjafsa", för att använda din vokabulär. 

Dracaena 1634
Postad: 28 jan 22:16

Hej, vad sägs om stafett? 

Jonto Online 4738 – Moderator
Postad: 28 jan 22:36 Redigerad: 28 jan 22:43

Messi05. Alla som är här på forumet hjälper till frivilligt så mycket eller lite som de kan och vill. Det är en dålig idé att tjata på folk att hjälpa dig. Smaragdalena (liksom jag) är moderator och ska hålla ordning på forumet och säga till när reglerna bryts. Du har varit medlem här ett tag, så det vet du säkert. Det är inte alltid man håller med om tillsägelsen men då ska man skicka ett meddelande till oss moderatorer om det- och skriver inte ett dumt inlägg i forumet och klaga, som du nu gjorde.

Det finns en regel som säger att man ska visa ett eget försök. Det skulle till exempel här vara att du skriver något om vilka aktiviteter som du tycker är roliga eller vad för typ av aktivitet du tänkt dig ex. bollsport, fysiskt eller så. Då är det lättare att hitta något som passar.

Vi har dig jättegärna på forumet men då måste du försöka följa reglerna och visa respekt för dem som hjälper dig

/Jonto, moderator

Mitt bästa tips är att ha några olika aktiviteter. Någon rolig kort inledning som många uppskattar och så de kommer igång(uppvärmning). En huvudaktivitet där du tänkt igenom en förmåga som aktiviteten ska träna ex. samarbete/kondition/teknik. Det bör vara något som du själv kan lite om så du kan ge  lite hjälp och instruktioner. Sen kan du ha en avslutning för att varva ner med något lugnare exempelvis massage, stretching eller någon lugn tävling.

Det finns så otroligt mycket man kan göra, så därför är det bra att få lite hjälp för oss med hur du tänker eller vad du gillar, när vi ska råda dig.

Svara Avbryt
Close