2 svar
29 visningar
tilde1 28
Postad: 29 sep 2020

Skriva en kärleksberättelse

Hej! På engelskan så ska jag skriva en kärleksberättelse. Då ska jag först intervjua någon om hur den träffade sin partner, hur länge dom varit ihop osv. Så skriv gärna din kärleksberättelse här nedan. Det spelar ingen roll om du skriver på svenska eller engelska. Vi har fått några frågor som tips, så om ni vill kan ni svara på dom. Men ni måste som sagt inte svara på dom frågorna då det bara är förslag. Hoppas ni vill hjälpa mig med denna uppgiften! Tack på förhand💕

Jag skulle tro att intervjun är en viktig del av momentet, och att den är tänkt att ske muntligt snarare än skriftligt. Har du någon förälder, något syskon, någon släkting eller vän som är tillsammans med någon som du kan intervjua? :)

tilde1 28
Postad: 29 sep 2020

Nej, intervjun är bara underlag för våran kärleksberättelse. Liksom att vi får en idé om vad vi kan skriva. Så egentligen spelar det ingen roll om vi gör en intervju eller bara skriver för att få svar på frågorna. Det viktiga är att vi får bra material så vi kan skriva en kärleksberättelse sen.

Svara Avbryt
Close