3 svar
58 visningar
Sooofiaaa är nöjd med hjälpen
Sooofiaaa 40
Postad: 14 maj 20:13 Redigerad: 14 maj 22:05

Struktur och röda tråden

Hejsan allesamman! Här är min text bifogat för research paper, vad för förslag har ni på min text, på röda tråden och eventuellt förslag. Är den läsbar? 

Tagit bort en personuppgift från tråden på användares begäran /Jonto, moderator

Elinea 4
Postad: 15 maj 16:48

Hej!

jag har läst den. Spännande område. Men, varför alla färger? När jag läste kändes det som du klippt från många källor. Källor behöver man ju ha men glöm inte ange dem. Jag tänker också att du skulle behöva återkomma till din research question flera gånger i texten. När du introducerat något nytt - vad säger det om din frågeställning? Kan du dra slutsatser?

Om du vill bättra på så jobba igenom texten mer och försöka skriva med egna ord. Jobba med de första raderna i gult - jättebra att du gör frågan angelägen men för mig blev det lite svårt att förstå vad du menade. 

lycka till!

Sooofiaaa 40
Postad: 16 maj 00:19

Hejsan Elinea!

Jag uppskattar verkligen din respond på min text, jag ska nu förklara hur jag har tänkt.

Det ser konstigt med alla färger ja visst, men de är för min egen hjälp där jag tydligt ser mina källor.

Jag har dessutom så har jag också refererat till källan där jag sa: Howard explains,... McIntosh writes,.... Osv. Men är det inte tydligt nog?

Kändes det att det var för mycket källor eller?

Tack igen för hjälpen! 

Elinea 4
Postad: 16 maj 09:39

Hej igen!

 

smart lösning med färgerna när du arbetar! Det är bra att du skriver så som du nämner ovan men då ser det ut som du har haft tillgång till alla källorna direkt. Det tänker jag kanske att du inte har utan du har hittat den som ”andrahandskällor”. Du skulle kunna skriva ” According to ... as cited in the book x”. Eller ”Howard explains ... in the web article x”. Bra mängd källor men du behöver skriva var du hittat dem. Plus så klart referenslitteratur i slutet.

I och med att det är Eng 7 hade jag kollat på referenssystem om jag var du, t.ex Harvardsystemet för källhantering. Då får du massor med förslag om hur du kan göra. 

Svara Avbryt
Close