0 svar
56 visningar
Anonym89 97
Postad: 13 jan 2020

B i Eng 5 på Komvux (NTI) dåligt?

Jag har just nu precis fått ett B i Eng 5 på Komvux (NTI). Det som enligt läraren drog ner betyget är min förmåga, eller rättare sagt avsaknad av, att kunna prata flytande på engelska. Så den uppgiften fick ett par kriterier ej uppfyllda då delen där jag skulle diskutera med läraren kring två bilder inte fungerade så bra. Dock gick det galant med den presentation som skulle göras då jag kunde förbereda mig innan och på så sätt visste vad jag skulle säga. 

Jag har genomfört denna engelskakurs en gång tidigare under början av 2019. Då missade jag att slutföra "reading log" och därmed fick jag ett F.

Nu gjorde jag alla uppgifter och skickade in. Den andra uppgiften där ett par kriterier saknades var "debate article". Kanske kan det bero på att jag hade skickat in en nästan identisk text under förra omgången när jag pluggade Eng 5. Jag väntar just nu på svar från läraren varför den uppgiften ej fick full pott. Förra gången när jag pluggade denna kursen fick jag ju full pott på denna uppgift och texten var ju nästan identisk nu.

Men dit jag vill komma är om man ska vara nöjd med ett B eller ej. Själv kan jag inte riktigt vara det då jag vet att jag hade kunnat fixa ett A. 

Dock är ju detta det högsta betyget jag har fått i engelska i hela mitt liv. Jag är just nu 30 år och när jag gick i grundskolan fick jag endast G i det flesta ämnena så även i Engelska.

Om jag sedan pluggar Eng 6 kommer då detta betyg i Eng 5 stå med i examinationen eller skrivs bara Eng 6 in och räknas med när betygen omvandlas till poäng osv.? 

Bör jag vara nöjd?

Svara Avbryt
Close