0 svar
23 visningar
Hussein352 5
Postad: 3 maj 2020 Redigerad: 3 maj 2020

Korrekturläsning är någon snäll och hjälper mig med

Hej!

Jag har en uppgift där jag ska skriva om en sommarkurs jag ska ta, jag valde fotboll. Jag hade upskattat det väldigt mycket om någon hinner kolla igenom den.

En till grej jag undrar är om någon vet skillnaden när man skriver Qui och när man skriver Que, de står för samma sak vet jag men ska skrivas i olika sammanhang. Behövde tyvärr gissa ganska mycket i min text. Dessutom är vien, vient och viens en väldigt konstig sak.

Här är en glims av texten så att det inte blir för mycket uppskattar verkligen all hjälp jag kan få.

Salut, je veux  m´inscrire au les fotballs cours. Pourquoi? Parce que c´est un trés bien cours qui moi va viens donner beaucoup de experience qui vient séjour avec moi, le reste de ma vie. Et juste fotball est un sport qui tous adore et respecte . Et quand je apprendre le sport je vien à étre mieux que mon famillie et mon amis.

Hej, jag vill registrera mig för fotbollskursen. Varför? Eftersom det är en mycket bra kurs som kommer att ge mig en hel del erfarenhet som kommer att stanna hos mig resten av mitt liv. Och bara fotboll är en sport som alla älskar och respekterar. Och när jag lär mig sporten kommer jag att bli bättre än min familj och mina vänner.

Svara Avbryt
Close