0 svar
342 visningar
JohanF 4177 – Moderator
Postad: 5 feb 19:52 Redigerad: 22 feb 19:50

Månadens tråd Januari 2024

Månadens tråd för Januari är tråden om den otroligt gamla hunden, där förstagångsanvändaren BellaMi samt forumrävarna Yngve och Naytte deltog.  

Yngve visar Bellami hur man på lämplig nivå skulle kunna förklara en uppgift för sin tioåring, och ger sedan värdefulla tips om hur Pluggakuten kan vara ett bra verktyg även för föräldrar. Ett skolexempel på trevligt bemötande. Naytte bidrar med teoretiskt tyngd till uppgiften, för den som också vill kunna motivera svaret för den lite äldre eleven som kanske gör en rimlighetsbedömning av svaret och tycker att det borde finnas fler lösningar.

Grattis till tråden!

Tänk på att ni gärna får tipsa oss moderatorer via PM till någon av oss. om ni stöter på trådar i forumet som ni tycker skulle lämpa sig för att uppmärksammas i månadens tråd. Även om vi bara uppmärksammar en tråd per månad så ser både vi moderatorer och kansliet på Mattecentrum alla dessa många värdefulla insatser, läxhjälp och lärande som sker här varje minut, timma och dag. Vi är så stolta och tacksamma för alla er, både frågeställare och volontärer. Månadens tråd bör ses som ett belyst exempel på all den fantastiska hjälpen och samarbeten som sker i alla tusentals trådar. 

/Moderatorgruppen genom undertecknad

Svara Avbryt
Close