1 svar
523 visningar
josefineest är nöjd med hjälpen
josefineest 3
Postad: 15 okt 2021 16:24

Mitt sommarlov - perfekt. Behöver rättning

Hej! Jag ska ha ett spanska prov om en vecka där jag ska berätta om mitt sommarlov i perfekt. Här har jag en text som jag tränat på inför provet, så om det är något som behöver rättas let me know! (Sakerna i texten är inte verkligheten utan endast fantasi)

 

¡Hola a todos! 

Durante el verano me he trabajado tres veces, he trabajado en la cafetería en Estocolmo. Ha sido muy malo pero yo tengo mucho dinero ahora. Yo y mis amigas hemos jugado mucho voleybol en la playa, hemos tenido muchas días divertidas juntos. ¡Cerca de playa está un restaurante muy bonito! Hemos comido bueno y muchas varias hamburguesas allí.  Mi familia y yo hemos ido en Dinamarca, hemos visitado muchos museos fantasticos. He comprado muchas nuevas ropa con mi hermana, es muy costoso. Durante en el verano mi familia y yo hemos visitado Italia tambíen, me encanta Italia mucho. Mis padres y mi hermana han bañado muchas, pero no me gusta mucho así que he visto los películas en mi telefóno. He tomado el sol tambíen. En Suecia yo y mi novio hemos pescado, ido al cine, comido en los restaurantes y mucho más... ¿Qué habéis hecho durante en el verano?

 

Detta är vad jag tänkt det ska stå på svenska

Hej alla!

Under sommaren har jag jobbat tre veckor, jag har jobbat på ett café i Stockholm. Det har varit mycket tråkigt men jag har mycket pengar just nu. Jag och mina vänner har spelat mycket volleyboll på stranden, vi har haft många roliga dagar tillsammans. Nära stranden ligger en mycket fin restaurang! Vi har ätit bra och många olika hamburgare här. Jag ocg min familj har varit i Danmark, vi har besökt många fantastiska museum. Jag har köpt många nya kläder med min syster, det har varit mycket dyrt. Under sommaren så har jag och min familj besökt Italien också, jag älskar Italien mycket. Mina föräldrar och min syster har badat mycket, men jag gillar inte att bada så jag har kollat på serier på min mobil. Jag har solat också. I Sverige så har jag och min pojkvän fiskat, kollat bio, ätit på restauranger och mycket mer. Vad har ni gjort under sommaren?

Jan Ragnar 1220
Postad: 16 okt 2021 00:07

Svara Avbryt
Close