1 svar
50 visningar
Sharaf 223
Postad: 25 maj 15:33

No ämnerna

Hej! lärare till pluggakuten.se. Jag tänkte fråga er om ett förslag som är om ni kunde ha med att det finns räknestugor för No ämnerna,alltså kemi,biologi och fysiken. Jag vet att det finns,men det är bara en enda jag sett har det,sen kanske man tycker olika om dem volontärer som man brukar få.

 

ex. ibland brukar det vara dem som ex. är från Skåne och där låter deras R ex. lite annorlunda och speciellt när det pratar mycket för då dyker den upp. Vi är olika,men det är okej!

 

Vad tycker ni som tar hand om oss och hjälper oss med våra trådar. 

 

Jag önskade att många röstade till och med  dem som inte är modertaor och lärare. 

Jonto 5452 – Moderator
Postad: 25 maj 20:34 Redigerad: 25 maj 20:35

Hej!

Föreningen som äger Pluggakuten heter Mattecentrum. Därför är det mest fokus på matte och matteräknestugor. Ibland kan dock mattevolontärerna också andra ämnen, oftast fysik eller kemi och är då snälla och hjälper till med det också.

Det har kommit förslag även tidigare om läxstugor i andra ämnen. Det kanske kommer i framtiden men ett problem som finns är att det kanske inte finns några som kan och vill hålla i läxstugor i andra ämnen.

Det kan absolut vara så att man hittar sina favoritvolontärer och då kan man titta efter deras trådar lite extra i forumet. Jag kan förstå att det kan vara lite ovant att höra nya dialekter eller lite svårt att hänga med om man tycker någon pratar för snabbt. Om du märker att det händer så kan du kanske be volontären att prata lite långsammare, be personen repetera vad den sa eller fråga om det var något du inte uppfattade. Är man bara trevlig och vänlig så är det inga konstigheter att be om det.

Svara Avbryt
Close